Söker filmskapare till Youtubekanal!

1 inlägg / 0 nya
Söker filmskapare till Youtubekanal!
Målgrupp: Producent/prod.ledare, Regissör, Manusförfattare, Fotograf, Inspeln.ledare/scripta, Klippare

Hej,

Jag är 19år gammal, uppväxt i Göteborg och brinner för film och filmredigering. Har just klarat av gymnasiet och har under en längre tid velat skapa ett varumärke. Nu när jag verkligen har tid tänker jag passa på.

Min idé är att framförallt använda sig av Youtube, där man kan bygga en publik och sedan sälja i sin sitt varumärke. För ni som inte är upplysta finns det idag annonsörer som indirekt betalar videokreatörerna för deras reklam att synas på deras videor. Många av dessa större "Youtubers" kan tjäna flera tusen på sina videoklipp och med en stor skara följare är möjligheterna stora. Jag tror därför detta är den perfekta plattformen för att nå ut till folk och inte minst för de miljontals besökarna sidan har varje dag.

Jag hoppas kunna hitta någon som verkligen brinner för en sådan här idé och som skulle vilja bygga ett varumärke tillsammans. Söker därför en person som inte är kamerablyg, har ett stort intresse för video och videoredigering, kameror med mera, och som är väldigt driven som person.

Kommentera posten eller kontakta mig här:
[email protected]
070-8943581

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun