Filmjournalist/Moderator till filmvisningar

1 inlägg / 0 nya
Filmjournalist/Moderator till filmvisningar

Refugees Welcome Stockholm (RWS) Open Cinema är en mötesplats för nya och gamla svenskar som vill se och prata om film. Som första organisation i Sverige översätter vi svensk biofilm till arabiska (och förhoppningsvis snart dari). Under våren 2017 så kommer vi att visa film den sista söndagen i månaden på Filmhuset (15.00 - 17.00) - och nu söker vi en moderator till våra filmvisningar!

Vi söker någon som älskar film, älskar att prata om film - och är bra på att få andra att prata om film. Uppdraget är 100% ideellt (alla arbetar ideellt i RWS Open Cinema) och det rör fem filmvisningar under våren, januari - maj. De filmer som vi har visat under hösten är Den gröna cykeln, Martha & Niki och Den unge Zlatan.

Alla våra visningar är gratis (för alla) och vi bjuder på fika och häng i Filmhusets foajé efter visningarna.

Du behöver vara ordningsam, påläst, engagerad, filmkunnig (det behöver inte innebära att du har en akademisk utbildning, utan ett stort filmintresse), gilla att träffa nya människor och trivas med att prata inför folk. Du pratar god svenska och engelska. Det är en fördel om du talar andra språk, men en av oss tolkar alltid på det språk som filmen har textats till.

För mer info eller för att anmäla ditt intresse mejla oss!

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun