Tempo Dokumentärfestival söker praktikanter

1 inlägg / 0 nya
Tempo Dokumentärfestival söker praktikanter
Målgrupp: Producent/prod.ledare, Regissör, Animatör, Manusförfattare, Fotograf, Ljud, Inspeln.ledare/scripta, El/passare, Klippare, Postprod./bild, Postprod./ljud

Sveriges största festival för dokumentära uttryck söker nu praktikanter inför festivalen 2017. Tempo är en kreativ arbetsplats och en praktik hos oss innebär mycket eget ansvar, stor möjlighet till att utvecklas, ett stort nätverk i film, medie- och kulturbranschen samt självklart mycket film! Om du är intresserad av en mångsidig och spännande praktik, hör av dig till oss! Nästa festival då vi firar 18 år är 6 -– 12 mars 2017.

Passar du till något av följande uppdrag? Maila [email protected]

Marknadsassistent
Du kommer jobba tätt ihop med marknadschefen kring marknadsföring, målgruppsarbete och disttribution. Vi ser gärna att du har goda organisationskunskaper samt körkort. Du får gärna ha arbetat med marknadsföring på något sätt tidigare. Möjlighet att arbeta ca 2 dagar i veckan från januari till slutet av festivalen.

Pressassistent
Du kommer jobba tätt med presschefen med pressarbete, bokningar av intervjuer, pressackrediteringar mm. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i skrift och gärna tidigare erfarenhet av pressarbete. Möjlighet att jobba ca 2 dagar i veckan januari till festivalens slut.

Skolbiokoordinator/presentationskoordinator
Du kommer att koordinera och under festivalen ansvara för skolbiovisningar och presentationer av ordinarie visnigar. Vi ser gärna att du har bra organisationsförmåga samt erfarenhet av att arbeta med ungdomar. Möjlighet att arbeta ca 1 dag i veckan från januari till festivalens slut.

Webbassistent
Du kommer jobba tätt ihop med webbansvarig inför programsläppet samt med översättning av den engelska webben. Flytande kunskaper i engelska krävs. Möjlighet att jobba ca 2 dagar i veckan januari till festivalens slut.

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun