Klippare önskas

2 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Klippare önskas
Målgrupp: Klippare

Två bröder gör upp om det förflutna. Vart går gränsen för att vinna när de båda bröderna hittar sina utvalda att gå deras ärenden, att vinna & bevisa.
En berättelse om normer & brödraskap.

Våld, komedi, tragedi.

Ett ideellt hjärteprojekt utmärkt för dig som är ny inom redigering men vill lära dig mer eller helt enkelt för dig som vill ha stora kött benet att bita i med nästan 2 tim rå material att kunna använda din fria kreativitet till.
Filmen spelades in våren & sommaren 2015.

Jag kan skicka några klipp för er som är intresserade.

Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

MVH
Martin Lundstedt

Låter kul!

Hej Martin,
Mitt namn är Roosa och nu när jag tagit examen inom film så jobbar jag hårt med att börja fylla mn Demo Reel. Jag må ha klippt film i ca 3 års tid, men det har alltid varit copyrightat av studios eller lärare, och jag är inge vidare med kameran, så du ser nog mitt problem.

Jag skulle därmed vara väldigt intresserad av att tackla ditt material. Våld och tragedi är mina mellan namn och komedi är den där ingifta nya släktingen som jag vill lära känna. Om du är nyfiken på vad jag kan göra så skulle du kunna skicka material för en kort scen och jag helt enkelt visar dig. Du kan lättast kontakta mig på [email protected].

PS: Skapade ett konto bara så att jag kunde kommentera på detta, så min profil är just nu tommare än Dumle påsen på mitt skrivbord. :P

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun