Express-stöd

Uppdaterat 190423: På grund av högt bokningstryck på Filmbasens teknik så tar vi för tillfället inte emot nya ansökningar om express-stöd.

***

Filmbasen har ett antal deadlines varje år, men däremellan finns vårt express-stöd. Genom vårt Express-stöd kan du med kortare varsel får tillgång till filmteknik, redigeringar, och lokaler för kortare perioder.

Du ansöker om stödet genom att lägga upp ditt projekt på filmbasen.se och söka stöd för projektet. Skicka sedan ett mail till [email protected]. Mailet ska innehålla en länk till projekt och information om vilka resurser du behöver samt när du behöver dem. Glöm inte att skicka med dina kontaktuppgifter också. Vi svarar på din ansökan så snart som möjligt.

Observera att du inte kan söka kontanta medel via vårt express-stöd utan endast tillgång till teknik och lokaler för kortare perioder, och att tillgången till dessa kan variera under olika delar av året. I övrigt gäller samma riktlinjer som för Film Stockholm/Filmbasens projektstöd. Information om vår filmteknik, redigeringar och våra lokaler hittar du här

Det är inte möjligt att få Express-stöd för ett projekt som tidigare fått avslag för Filmbasens projektstöd. 

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun