KLIPPARE!

1 inlägg / 0 nya
KLIPPARE!
Målgrupp: Producent/prod.ledare, Regissör, Animatör, Manusförfattare, Fotograf, Ljud, Inspeln.ledare/scripta, El/passare, Klippare, Postprod./bild, Postprod./ljud

KLIPPARE!

Novellfilmen "Om allt vore på riktigt" tar nu första steget in i post-produktion och letar efter en duktig klippare som vi kan inleda ett samarbete med! Kort info nedan:
-Det är en historia om uppoffring och kärlek, hur två unga personer som har elakartad cancer finner varandra. Kärnan i berättelsen ligger i hur man alltid kan välja att se det vackra och positiva, även när det är som svårast och mest orättvist.
-Filmen regisserades av duon Stephane Mounkassa & Stefan Sundin, samt fotades av Josua Enblom. Några av skådespelarna är Edvin Ryding, Wilma Lidén, Jimmy Lindström och Lia Boysen.
-Filmen var färdig med inspelning sedan två veckor!
-Filmen är en lågbudgetproduktion och vi har haft flera sponsorer som hjälper produktionen på olika sätt, varav några är Barncancerfonden, Gröna Lund, DIF, Nordea, SF Bio och Gröna Lund, ICA och Dagsljus. Målet är att utveckla filmen för diskussion/föreläsningar kring barncancer och pallativ vård, samt för filmfestivaler och TV.
-Preliminär premiär i januari-februari, men tidsplan får vi komma överens om, då vi i nuläget inte kan ge ersättning, utan royalties om filmen gör vinst. Vi kommer söka en del stöd efter inspelning nu under hösten där vi hoppas kunna göra utdelning, samt bekosta andra delar av post-produktionen.
-Det som skulle betyda mycket är om personen som klipper har någon erfarenhet av drama!
Hoppas ni tycker projektet låter intressant, ser fram emot att höra från er! :)

https://www.facebook.com/pages/Om-allt-vore-p%C3%A5-riktigt/852246801523...

Konrad Patocs
Producent
073-905 29 26
[email protected]
Showreel:

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun