Ljudtekniker sökes akut!

1 inlägg / 0 nya
Ljudtekniker sökes akut!
Målgrupp: Producent/prod.ledare, Regissör, Animatör, Manusförfattare, Fotograf, Ljud, Inspeln.ledare/scripta, El/passare, Klippare, Postprod./bild, Postprod./ljud

Ljudtekniker sökes akut!
Vi letar efter en ljudtekniker inför de två sista inspelningsdagarna av novellfilmen ”Om allt vore på riktigt”. Det är en historia om uppoffring och kärlek, hur två unga personer som har elakartad cancer finner varandra. Kärnan i berättelsen ligger i hur man alltid kan välja att se det vackra och positiva, även när det är som svårast och mest orättvist.
Filmen regisseras av duon Stephane Mounkassa & Stefan Sundin, samt fotas av Josua Enblom. Några av skådespelarna är Edvin Ryding, Wilma Lidén och Lia Boysen.
Filmen är en lågbudgetproduktion och vi har haft flera sponsorer som hjälper produktionen på olika sätt, vara några är ICA, Barncancerfonden, Gröna Lund, DIF, Nordea, SF Bio och Gröna Lund.
Målet är att utveckla filmen för diskussion/föreläsningar kring barncancer och pallativ vård, samt för filmfestivaler och TV.
Som sagt ska vi nu spela in våra två sista dagar nu på Tisdag 25/8 samt Onsdag 26/8 då vi spelar in på Tele 2 Arena och Gröna Lund, men saknar en ljudtekniker! Mindre ersättning finns. Hör gärna av er så snart som möjligt så kan vi prata vidare! :)

Konrad Patocs
073-905 29 26
[email protected]

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun