Personal till viktig novellfilm!

1 inlägg / 0 nya
Personal till viktig novellfilm!
Målgrupp: Producent/prod.ledare, Regissör, Manusförfattare, Ljud, Inspeln.ledare/scripta, El/passare, Klippare, Postprod./bild, Postprod./ljud

Hej!
Vi letar efter förstärkning inför inspelningen av en viktig novellfilm. Det är en historia om uppoffring och kärlek, hur två unga personer som har elakartad cancer finner varandra. Kärnan i berättelsen ligger i hur man alltid kan välja att se det vackra och positiva, även när det är som svårast och mest orättvist.
Vi behöver utöka med flera för att genomföra inspelningen så bra som möjligt och letar därför personer för följande ansvarsområden:
- Scenograf + assistent
- Prodass / Runner
- Skripta
- B-ljud
Inspelning kommer ske i Stockholm de två första veckorna i augusti (3-6:e + 9-13:e) samt två dagar i slutet av augusti/början av september. Vi har i nuläget tyvärr ingen budget som täcker ersättning förutom måltider, men vi vill ge ut lön om filmen går med vinst senare. Alla kommer självklart vara försäkrade under produktion.
Målet är att utveckla filmen för diskussion/föreläsningar kring barncancer och pallativ vård, samt för filmfestivaler och TV. Vi har flera sponsorer som hjälper produktionen på olika sätt, varav några är ICA, Barncancerfonden, DIF, Nordea, SF Bio och Gröna Lund.
Filmen kommer regisseras av duon Stephane Mounkassa & Stefan Sundin, samt fotas av Josua Enblom. Några av skådespelarna är Edvin Ryding, Wilma Lidén och Lia Boysen.
Mycket är på plats, men några sista pusselbitar behövs till inspelning! Därför är vi enormt tacksamma för all hjälp! Här är man välkommen ombord oavsett om man har lite eller mycket erfarenhet av filmproduktion. Kan du inte vara med alla dagar går det givetvis att lösa.
Ser fram emot att höra från er!

Konrad Patocs
Co-Producer
073-905 29 26
[email protected]

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun