Söker skådespelare till komediserie | Augusti

2 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Söker skådespelare till komediserie | Augusti

Hej alla, jag kommer nu göra en dunderpost för sju stycken roller gällande web-serien komedin Hemma hos Björnen som vi kommer spela in nu under augusti månad. För samtliga roller gäller det att man har 5 dagar tillgängliga under augusti månad, vi kommer återkomma gällande specifika datum vid intresse. Ni svara mig genom att skicka in bild samt sammanfattning om er själva som skådespelare och ett STORT plus i kanten är om ni har en showreel att visa upp (det underlättar vårt jobb betydligt). Ni skickar till [email protected]
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Om projektet:

Välkomna hem till Björnen.

Ett hem där vi finner, Björnen, en blåögd marijuanadealer och hans lilla Knut, en vänskaplig guldfisk - för att inte nämna, Erik, deras narcissistiska granne som envisas att tränga sig på med sina problem.
I en serie på sex avsnitt får vi följa med Björnen när han genom sitt minst sagt annorlunda karriärsval söker vänskap, kärlek och mening. Vi får uppleva hans resa genom samhällets subkulturer, stereotyper och fördomar.

Det är facking crazy.

Huvudkaraktären Björnen är naiv, folkkär och har en hel del björnkramar att dela ut. Han tillbringar sina dagar i sin lilla lägenhet otåligt väntandes på nästa intressanta personlighet att träda in. Björnen har upptäckt att som marijuanadealer har han möjligheten att träffa nya människor dagligen och lära sig om alla led i samhället. Samhället som han helst åskådar, så faktumet att Björnen slipper lämna sin mysiga lägenhet och hans guldfisk Knut är helt klart ett plus i hans vardag.

I varje avsnitt tar vi del av Björnens vardag - hur han tacklas med att driva en framgångsrik distributionsverksamhet, söker vänskapen hos sina kunder samt grannar och längtan efter att hitta en likasinnad. Detta resulterar ofta i att Björnen jonglerar för många bollar och trasslar ihop relationerna. Går du på besök hos Björnen blir det sällan en kort historia.
Häng med och bli en del av ett drivet ungt gäng som vill skapa ny svensk humor. Här följer ett klipp från kortfilmen Vitan vi producerade 2013 vari karaktären växte fram:

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Castingen sker 28e till den 30e Juni.
Ingen ersättning men mat kommer finnas.
Roller:

Malte:
Vi söker en kille i åldern 20-30 för karaktären Malte. Malte kommer hem till Björnen och röker gräs för första gången och kommer ha dessa egenskaper:
Blyg
Lite försiktig
Nervös
Vi söker skådespelare för augusti månad för webb-serie komedin Hemma hos Björnen.

Tinderdejt:
Vi söker en tjej i åldern 20-35 som ska spela Björnens tinderdejt. Hon kommer hem till Björnen och får uppleva hans konstiga vardag. Denna roll kommer ha dessa egenskaper:
Prata med attityd
Mode-medveten
Utåtriktad

PR-killen:
Vi söker en man i åldern 20-35 år som ska spela en sliskig man som jobbar med PR. Denna kund kommer hem till Björnen för att köpa gräs och berättar bestämmer hur Björnen ska göra för att få lyckan i livet, pengar. Karaktären kommer ha dessa egenskaper:
Kaxig
Självupptagen
Näsvis

Livvakten Goran:
Vi söker en man i åldern 20-45 år som ska spela livvakt åt huvudkaraktären Björnen. Du skall vara väldigt lång, (185+) stor och bitig

Evil Twin:
Vi söker en kvinna i åldern 20-30 år som ska spela Björnens elaka tvillingsyster. Hon har precis stött på problem och gästar Hemma hos Björnen för att utnyttja sin naiva bror.
Karaktären kommer ha dessa egenskapar:
Självsäker
Manipulativ

Pojkvän till Evil Twin:
Vi söker en man i åldern 20-30 år som ska spela pojkvän till Björnens elaka tvillingsyster. Han kommer ha dessa egenskaper:
Se farlig ut
Stor (185+cm)

Navid:
Vi söker en man i åldern 20-40 år som ska spela rollen som Navid. En världsvan och snackig hipsterfarsa som anländer hem till Björnen för att köpa gräs och att skryta om sitt barn.

Stort plus vore om du hade:
Långt hår
Stadigt skägg
Tatueringar
Ring i örat/näsan

Alexander Stangel - Producent på Chimichurri produktioner

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun