Stockholm Filmfestival Junior söker filmpedagoger!

1 inlägg / 0 nya
Stockholm Filmfestival Junior söker filmpedagoger!
Målgrupp: Producent/prod.ledare, Regissör, Animatör, Manusförfattare, Fotograf, Ljud, Inspeln.ledare/scripta, El/passare, Klippare, Postprod./bild, Postprod./ljud

Uppdraget handlar om att lära barn 6-16 år att göra film på Stockholms filmfestival junior. Barnen gör allt från att skriva manus, skissa storyboard, filma, och agera, till att klippa ihop filmen tillsammans med dig. De får välja mellan att göra spelfilm eller animerat.

Filmverkstäderna har öppet under sportlovet 25/2-4/3 på Historiska museet och Kulturhuset. Vi kommer att finnas på båda ställena under både helger och vardagar och tiderna är ca kl. 10-17. Ersättning utgår med 300 kr/dag. Vi ser att ni helst jobbar minst 3 dagar.

Efter filmverkstäderna fortsätter vi ut i skolorna och håller filmkurser med vår mobila filmverkstad. Så vi letar även efter filmpedagoger som kan jobba vardagar under v. 10-12. Samma ersättning utgår då.

Din profil: Du är 18 år eller äldre, gillar att arbeta med barn och kan sköta både kamera och redigeringsprogram. Tisdagen den 21:a och onsdagen den 22:a februari kommer vi att under kvällstid ha utbildning inför filmverkstäderna. Ni kommer då att få testa tekniken och träffa de andra filmpedagogerna på vårt kontor (Gamla Brogatan 19). Deltagande i utbildningen är obligatoriskt en av dagarna.

Känner du någon eller själv är intresserad och gillar att lära ut till barn, så hör av dig på:

[email protected] eller ring 08 677 50 94

Intervjuer kommer att hållas löpande, men ansök senast fredagen den 10 februari.

Läs mer om filmverkstäderna och vår mobila verkstad på:
www.stockholmfilmfestival.se/junior/filmverkstaden/
www.stockholmfilmfestival.se/junior/mobila_filmverkstaden/

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun