Praktikant till PeaceWorks inom kommunikation/PR

1 inlägg / 0 nya
Praktikant till PeaceWorks inom kommunikation/PR

PeaceWorks är en ideell freds och ungdomsorganisation för och av unga. Vi arbetar bland annat med volontärutbyten runt om i hela världen. Samtidigt arbetar vi med lokala föreningar i Sverige, där unga driver projekt för frågor kring fred. Mer info om oss hittar du på vår hemsida, www.peaceworks.se .

Varje termin tar PeaceWorks emot 3-4 praktikanter som arbetar inom olika verksamhetsområden. Praktiken pågår normalt i 22 veckor, där praktikanten arbetar tillsammans med en ansvarig handledare. Praktiken äger rum på PeaceWorks huvudkontor på Söder i Stockholm. Alla praktikanter erbjuds i den mån det är möjligt en internationell kurs.

Till våren söker vi efter en person som gillar att arbeta med kommunikation, PR och webb. Praktiken innebär mycket ansvar och du får som praktikant erfarenhet från ditt verksamhetsområde samt ifrån organisationsarbete. Under din tid som praktikant arbetar du tillsammans med en handledare som är anställd som informationssamordnare på kansliet.
I det dagliga arbetet ingår både planering av och praktiskt arbete inom kommunikation, webb och PR. Inom praktiken på informationsverksamheten kommer du också att få hålla i presentationer och arrangemang. Det är ett plus om du gillar att skriva.
Just nu händer det mycket inom informationsverksamheten, vilket gör att du får stort ansvar och ett stimulerande arbete med varierande uppgifter.

Skicka din ansökan snarast till [email protected] . Ju tidigare du ansöker, desto större är chansen att du får en plats.

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun