Filmkollektivet Chimichurri söker inneboende!

1 inlägg / 0 nya
Filmkollektivet Chimichurri söker inneboende!
Målgrupp: Producent/prod.ledare, Regissör, Animatör, Manusförfattare, Fotograf, Ljud, Inspeln.ledare/scripta, El/passare, Klippare, Postprod./bild, Postprod./ljud

Hej!

Filmkollektivet Chimichurri söker inneboende! Vi vänder oss till dig som vill utvecklas som filmskapare tillsammans med likasinnade.

Kollektivet ligger i Nacka, Älta, en stor villa på 156 kvm med fem sovrum och egen trägård. Villan ligger omgiven av natur, på gångavstånd till både skog och flera sjöar. Det finns bra kommunikationer till innerstan, kollektivtrafik till Slussen och Gullmarsplan på 20 minuter, med jämna mellanrum dygnet runt.

Målet med detta kollektiv är att skapa en kreativ plats, ett team som kan genomföra spännande och roliga projekt och ett hem bebott av vänner.

En viktig förutsättning för att utvecklas som filmskapare tror vi är att vara omgiven av kreativa och likasinnade för att främja varandras kreativitet. Vi letar efter människor som har ett genuint intresse samt är motiverade och drivna av att skapa visuell konst. Genom att bo tillsammans i Chimichurrikollektivet har vi möjlighet att ta del av varandras erfarenheter, kontakter och intressen samt genomföra egna projekt. Vi vill att alla ska ha möjlighet att utvecklas och få utlopp för var och ens kreativitet samt jobba tillsammans.

Vi söker dig som håller på att lära dig eller redan besitter kunskaper inom olika områden i filmskapandet. T.ex. produktion, redigering, After Effects, color grading, manusförfattande, fotografi, ljussättning, ljuddesign mm.

Förutom din kunskap och ditt intresse för film och visuellt skapande förväntas det att du:
Har stadig inkomst till hyra, el och värme (4000 kr/mån).
Kan betala hyran i förskott samt betala en månads deposition.
Gillar att bo tillsammans med andra.
Är ren och solidarisk.
Respekterar huset och dess inneboende.
Bidrar och tillför till kollektivet.
Är initiativtagande.
Följer kollektivets hushållsregler.
Är beredd på att ditt hem kommer vara en arbetsplats.
Är villig att delta i kollektivets projekt.
Är allmänt skön, lätt att umgås med och taggad på ett nytt sett att leva och jobba på.

I dagsläget består kollektivet av tre killar: Emil (23), Jonathan (24) och Sebastian (24). Målet är i början av mars vara fem personer. Vi välkommnar tjejer extra mycket eftersom vi strävar efter ett så jämställt och jämnlikt könsfödelat kollektiv som möjligt.

Känner du dig träffad? Hör av dig så fort som möjligt och bli en del av detta unika tillfälle att bo, jobba och leva med drivna, likasinnade vänner.

Mvh,
Emil Ramos
m: [email protected]
t: 0707200865

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun