Tempo Dokumentärfestival söker praktikanter!

1 inlägg / 0 nya
Tempo Dokumentärfestival söker praktikanter!

Sveriges största festival för dokumentära uttryck söker nu praktikanter till våren 2015. Tempo är en kreativ arbetsplats och en praktik hos oss innebär mycket eget ansvar, stor möjlighet till att utvecklas, ett stort nätverk i film, medie- och kulturbranschen samt självklart mycket film! Om du är intresserad av en mångsidig och spännande praktik, hör av dig till oss! Nästa festival är 2-8 mars 2014.

Passar du till något av följande uppdrag? Maila [email protected]

Vi söker praktikanter för följande positioner:
Marknadsassistent:
Du kommer jobba nära vår marknadschef med framställning av trycksaker, annonsering, målgruppsarbete och distribution. Vi ser gärna att du har viss erfarenhet av marknadsföring sedan tidigare samt är välorganiserad. Möjlighet att jobba ca 2 dagar i veckan från januari till festivalens slut.

Pressassistent
Du kommer jobba nära presschefen med pressarbete, bokningar av intervjuer, pressackrediteringar mm. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i skrift och gärna tidigare erfarenhet av pressarbete. Möjlighet att jobba ca 2 dagar i veckan från januari till festivalens slut.

Redaktörsassistent
Vi söker en person med erfarenhet av att skriva programtexter samt att assistera vår redaktör. Möjlighet att arbeta 1-2 dagar i veckan från slutet av december.

Skolbiokoordinator
Du kommer att koordinera och under festivalen ansvara för skolbiovisningar. Vi ser gärna att du har bra organisationsförmåga samt erfarenhet av att arbeta med ungdomar. Möjlighet att arbeta ca 1 dag i veckan från januari till festivalens slut.

Gruppboknings- och utbildningskoordinator
Du kommer att koordinera och under festivalen ansvara för gruppbokningar och utbildningar. Vi ser gärna att du har viss erfarenhet av målgruppsarbete samt kännedom om filmutbildningar på högskole- och universitetsnivå. Möjlighet att arbeta ca 1 dag i veckan från januari till festivalens slut.

Controller
Du kommer under festivalen att ansvara för biljetthantering. Vi söker en välorganiserad och siffervan person.

Webbassistent
Du kommer att jobba tätt ihop med webbansvarig. Du är van att jobba med wordpress och med sociala medier. Möjlighet att jobba ca 2 dagar i veckan januari till festivalens slut.

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun