Kompanjon till webb-tv-projekt, Västerås

1 inlägg / 0 nya
Kompanjon till webb-tv-projekt, Västerås

Vi är ett it-företag som har funnits sedan 1995. Vi utvecklar programvaror som vi även tillhandahåller support för. Vi utvecklar även webblösningar mm.

Den senaste tiden har vi startat ett projekt med webb-tv där vi nu söker en "kompanjon”.

Till projektet med webb-tv söker vi en kompanjon som vill vara med och utveckla den verksamheten. Det mesta av tekniken finns redan, men ska naturligtvis utvecklas och optimeras. Vi siktar på att göra högkvalitativa inspelningar med flera kameror som spelas in och, om kunden vill, streamas direkt på internet.

Tekniken består i kameror med broadcastkvalitet, bildmixer, ljudmixer, ljus mm. Idag får utrustningen plats i en vanlig personbil, men för att utveckla verksamheten behövs ev en sk flightcase byggas där allt är färdiginstallerat som då tar lite större plats. En grundidé med hela projektet är att det ska vara en rimlig prisnivå för kunden och för att åstadkomma det skapar vi bra lösningar så att inspelningen kan komma igång med minimala förberedelser.

Uppdragen kan bestå i föreläsningar, event, bolagsstämmor, idrottsmatcher, dop, bröllop, utbildningar, shower med mera.

Detta är ingen traditionell jobbannons eftersom vi inte erbjuder någon anställning. Vi söker istället en person som vill vara med och utveckla projektet, testa och optimera utrustning, göra några skarpa provjobb för kunder, marknadsföring och jaga jobb med mera.

Till en början kan det bli en del obetalt arbete, men så fort projektet börjar generera intänkter betalas ersättning. Man kan se detta som att starta ett eget företag och då krävs ofta en hel del obetalt arbete till en början. I detta projekt slipper den sökande dock den ekonomiska risken eftersom det mesta av tekniken redan finns.

Vi söker dig som kanske har lite erfarenhet av it, media, tv, video eller foto. Huvudsaken är att det finns ett genuint intresse för projeketet. Vi har kontor hyfsat centralt i Västerås och det är en fördel om du också håller till där.

Skickas oss ett mail om du tycker att det låter intressant. Berätta lite om
din bakgrund och vad du kan tillföra projektet. Vi hörs?

Mail: [email protected]

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun