Söker ni en ambitiös och positiv medarbetare?

1 inlägg / 0 nya
Söker ni en ambitiös och positiv medarbetare?
Målgrupp: Producent/prod.ledare, Fotograf, Klippare

Hej!

Jag har erfarenhet av att göra nyhetsproduktioner i enmansteam. Allt från idéutveckling, research, intervjuer, filmning och redigering, till inläsning av speakertexter. Nu söker jag nya utmaningar inom tv/film. Jag kan tänka mig att arbeta i en producerande, assisterande eller koordinerande roll. Jag vill utvecklas och lära mig så mycket som möjligt!

Min grundutbildning är en fil. kand i statsvetenskap, vilket innebär att jag har god kunskap om det svenska samhället, EU, kultur och politik. Utöver kandidatexamen har jag en påbyggnads-utbildning i journalistik. Båda har varit viktiga för att bli skickligare på att sakligt granska saker och sätta dem i sitt sammanhang.

Jag är kreativ, ansvarstagande, orädd och tycker om att lära mig nya saker. Jag trivs med både vardagsarbete och utvecklingsarbete. Jag är flexibel och prestigelös, till min natur är jag glad, social, bekväm i möten med olika människor och arbetar bra i team. Fritiden ägnar jag åt fotografering, måleri, sång, träning och att umgås med vänner.

*B-körkort

Vill ni veta mer om mig? Maila mig på [email protected]

Med vänliga hälsningar
F

Frankie Video

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun