Tempo Dokumentärfestival söker praktikanter

1 inlägg / 0 nya
Tempo Dokumentärfestival söker praktikanter

Tempo Dokumentärfestival söker praktikanter!

Sveriges största festival för dokumentära uttryck söker nu praktikanter till hösten 2013 samt våren 2014. Tempo är en kreativ arbetsplats och en praktik hos oss innebär mycket eget ansvar, stor möjlighet till att utvecklas, ett stort nätverk i film, medie- och kulturbranschen samt självklart mycket film! Om du är intresserad av en mångsidig och spännande praktik, hör av dig till oss! Nästa festival då vi firar 15 år är 4 – 9 mars 2014.

Vi söker praktikanter för följande positioner:
Programassistent
Du kommer jobba tätt ihop med programchefen kring programmering, filmkoordinering, kommunikation med distributörer mm. Vi ser gärna att du har goda organisationskunskaper samt goda kunskaper i engelska. Du får gärna ha arbetat med koordinering tidigare. Möjlighet att arbeta ca 2 dagar i veckan från november till slutet av festivalen.

Pressassistent
Du kommer jobba tätt med presschefen med pressarbete, bokningar av intervjuer, pressackrediteringar mm. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i skrift och gärna tidigare erfarenhet av pressarbete. Möjlighet att jobba ca 2 dagar i veckan januari till festivalens slut.

Marknadsassistent
Du kommer jobba tillsammans med marknadschefen med målgruppsarbete, distribution, mm. Du får gärna ha erfarenhet av PR och målgruppsarbete samt marknadsföring i sociala medier mm. Möjlighet att jobba ca 2 dagar i veckan december till festivalens slut.

Skolbiokoordinator
Du kommer att koordinera och under festivalen ansvara för skolbiovisningar. Vi ser gärna att du har bra organisationsförmåga samt erfarenhet av att arbeta med ungdomar. Möjlighet att arbeta ca 1 dag i veckan från januari till festivalens slut.

Webbassistent för engelsk webb
Du kommer jobba tätt ihop med webbansvarig med översättning av den engelska webben. Flytande kunskaper i engelska krävs. Möjlighet att jobba ca 2 dagar i veckan januari till festivalens slut.

Passar du till något av följande uppdrag? Maila [email protected]

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun