>> Klippare sökes <<

1 inlägg / 0 nya
>> Klippare sökes <<
Målgrupp: Fotograf, Klippare, Postprod./bild

Jag håller på med ett kortfilmsprojekt och letar efter en klippare som kan klippa tillsammans med mej i höst och vinter. Jag är just nu bosatt i Uppsala så om du befinner dej i Uppsala eller Stockholm eller i närheten så är det nice!

Jag har den konstnärliga ingången till film långt bort från kommersialism och kapitalism. Jag brinner för att berätta och skriver egna manus och tror på att berätta berättelser som inte bekräftar normerna om och om igen utan som berättar om hur det skulle kunna vara.... Berättelser som binder broar mellan olika verkligheter.

Mitt driv är tron på utopin om en hållbar och rättvis värld. Jag bestämde mej för att jag ville arbeta med film när jag var 15 och är fortfarande övertygad om att fortsätta vidare inom denna konstform och jag använder mej gärna av okonventionella vägar.

Min förebild inom filmen är främst Tarkovskij, andra favoriter är Terrence Malik, Ruben Östlund, Andrea Arnold...

Jag letar efter en person att samarbeta med som delar min syn på filmen. Du behöver inte vara jätte erfaren inom klipp, även om det är bra. Viktigaste är att du har eget konstnärligt driv, bildkänsla och att du brinner för filmen och berättande. Får vi till ett bra samarbete kanske vi kan fortsätta samarbeta i framtida projekt. Det vore as grymt!

Filmen heter Kattguld och handlar om sökandet efter en verklighet och en framtid som en kan tro på. Sökande går genom fantasins landskap. Filmen är tillägnad den generation som nu växer upp och får en dystopisk framtid uppmålad framför sig. Det är en hyllning till styrkan i fantasins förmågor.

Målet är att få klart filmen under höst och vinter så att den kan skickas till festivaler i vår! Vi har fått stöd från Film i Uppland och mer stöd är på G.

Skriv till mej: [email protected] och berätta lite om dej själv vad du gör och har gjort innan. Undrar du något så är det såklart bara att fråga!
Ser fram emot mail …

>> kärlek & fred <<
Felicia Sjögren
www.feliciasjogren.com

Felicia

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun