StDH söker Praktikant till Mittfilmen Mazda

1 inlägg / 0 nya
StDH söker Praktikant till Mittfilmen Mazda

Hej kära filmmedmänniskor!

Stefan Henriksson heter jag och producerar tillsammans med Markus Waltå en av 4 mittfilmer på Stockholms Dramatiska Högskola.

Vi söker en praktikant till vår filminspelning och till förproduktionen av projektet ”Mazda” som regisseras av Alexis Almström.

Vi säker en praktikant som skulle vara produktionsassistent/koordinator där arbetssysslor skulle innebära statistcasting, förproduktionsarbete, vara behjälplig och assistera vid tekniska tester samt att finnas för produktionen under inspelning.

Detta skulle vara med praktikstart f.r.o.m 30/9 och pågå fram till och med 18/10.

Handling:
Filmen är en kortfilm på 12 minuter och utspelar sig i en realistisk/fiktiv miljö där en våldsam händelse lett till upplopp. En grupp bestående av tre ungdomar lyckas fly oroligheterna och finner en gammal Mazda som de har som plan att vandalisera. Då de är på väg att göra detta så vaknar bilen plötsligt till liv och resten av natten blir en resa de aldrig skulle kunna trott var mölig.

Vi söker:
Har du tidigare arbetat med film, vill arbeta med film eller har du pluggat film och vill skaffa arbetserfarenhet så välkomnar vi dig att söka. Tidigare erfarenheter är sjävfallet bra men inga krav.

Körkort är viktigt men inget krav.

Maila era ansökningar till [email protected]
Tyvärr har vi ej möjlighet att betala lön men har ersättning för utgifter.

Vi ser fram emot er ansökan och förhoppningsvis att få jobba med er!

Stefan Henriksson

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun