Filmbasen söker en koordinator

1 inlägg / 0 nya
Filmbasen söker en koordinator

Film Stockholm/Stockholms läns landstings kulturförvaltning söker en medarbetare till Filmbasen. Tjänsten som koordinator innehåller administrativa sysslor som koordinering av projektstöd, avtalsskrivningar, statistik och verksamhetsrapporter men också en utåtriktad del med samordning av externa samarbetsprojekt, projektledning av evenemang etc. Ytterligare en del i tjänsten är att skriva kommunikativa texter på webb och sociala medier.

Koordinatorn arbetar nära filmkonsulenten för ung film på Filmbasen och rapporterar till verksamhetsledaren på Film Stockholm. Tjänsten är förlagd till Filmbasens kontor i Alby, Botkyrka, men är också flexibel och en arbetsvecka innehåller många tjänsteresor inom och ibland utom länet. Körkort är ett krav.

Arbetsuppgifter
• Administrera projektstöd från Film Stockholm/Filmbasen (utbetalningar, statistik, avtal m.m.)
• Koordinera olika samarbetsprojekt mellan Film Stockholm/Filmbasen och externa parter.
• Arrangera och projektleda utåtriktade evenemang.
• Skriva texter för webb, kataloger, sociala medier etc.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har arbetat inom offentlig förvaltning och har kunskap om film- och/eller kulturbranschen. Du ska ha en organisatorisk förmåga och tycka om den administrativa delen av tjänsten. Samtidigt ska du gilla att självgående driva egna projekt och evenemang. Du ska kunna uttrycka bra dig i skrift, både på svenska och engelska. Vi ser gärna att tar egna initiativ inom ramen för tjänsten och det är en fördel om du har ett bra nätverk inom film- och/eller kulturbranschen. Det är ett plus om du har filmkunskap och har läst manus och ansökningar. Tjänsten är flexibel och det kan ibland vara evenemang på kvällar och helger. Denna tjänst kräver körkort.

Omfattning och tillträde
Tjänsten är på ca 70 % av en heltid och är en projektanställning fram till 31 december 2014 (med möjlighet till förlängning). Tillträde omedelbart.

Ansökan
Skicka en ansökan med ett personligt brev (max 1 A4-sida) samt ett CV med referenser, ansökningarna ska vara i PDF-format. Allting skickas digitalt via mail till [email protected]. I ämnesraden på mailet, skriv ”Ansökan Koordinator Filmbasen + ditt namn”. Ansökan ska vara oss tillhanda senast den 29 september.

Kontakt
Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Joakim Blendulf, verksamhetsledare på Film Stockholm/Filmbasen.
Mail: [email protected]

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun