WEBB & DESIGN PRAKTIKANT

1 inlägg / 0 nya
WEBB & DESIGN PRAKTIKANT

Vi söker inför hösten, september till december, en praktikant på minst 3 dagar i veckan. Vi letar efter någon som vill lära sig mer om filmdistribution, och som är intresserad av att utveckla och pröva sina färdigheter inom webb och design med fokus på marknadsföring och social media. Praktiken är obetald.

Det är en liten arbetsplats så du kommer att få möjlighet att delta i diskussioner som rör övergripande releasestrategier för våra filmer och lära dig mer om filmdistributionens många grenar. Kreativitet och fokus är viktiga egenskaper. Om du har ett intresse för film och populärkultur så är det ett stort plus. Färdigheter vi efterlyser: Indesign, Photoshop, HTML, Wordpress och Adobe. Kunskaper i Final Cut är ett stort plus.

Under praktiken så kommer du att få ett eget projekt att utveckla under styrning av marknadsansvarig och distributions- och inköpschef.

Filmer som vi har distribuerat är till exempel This is England, Winter’s Bone, Beasts of the Southern Wild, Magic Mike, Moonrise Kingdom, Shame och Searching for Sugarman. Mejla [email protected] för mer information.

Anna

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun