Kalender

Stockholms kulturfestival med utomhusfilm

Datum: 140812 - 140817
Plats: Stockholm

Hela Stockholm fylls av gratis kultur och en massa film finns i programmet!

Sommarbio

Datum: 140813 - 140817
Tid: 21
Plats: Rålambshovsparken

Stockholms filmfestival Sommarbio 13-17 augusti 2014

Under fem kvällar i augusti bjuder Stockholms filmfestival på gratis film under bar himmel i Rålambshovsparken. För en perfekt Sommarbiokväll, ta med familj, vänner, picknickkorg och filt till Rålis. Vi finns på plats från kl 18 med popcorn, godis och kaffe till försäljning. Filmerna startar ca kl 21. Festivalen firar 25 år i år och det är även temat för filmerna som visas – pärlor ur festivalens program från starten tills idag.  

 

Onsdag 13 augusti – Pulp Fiction av Quentin Tarantino

Docu Camp

Datum: 140822 - 140824
Plats: Skåne

Välkommen till denna deltagarstyrda unconference om DOKUMENTÄRFILM där vi tillsammans fyller dagarna med seminarier, work-in-progress, diskussioner, filmvisningar och inspirationspass med er. Efter intensiva dagar njuter vi av sommarkvällarna med lägereld, utomhusbio och långa middagar på en gård mitt i vackra Skåne. En helg för att utbyta erfarenheter, umgås, och brainstorma med andra dokumentärfilmare från hela Sverige!

Husbyfestivalen med gratis utomhusbio

Datum: 140823
Plats: Husby

Det blir gratis utomhusbio som avslutning på Husbyfestivalen som i år äger rum den 23e augusti.
Årets sommarfilm blir Guldbaggebelönade VI ÄR BÄST av Lukas Moodysson.

Studiobar Subtopia

Datum: 141007

7 oktober 2014 i Hangaren Subtopia

Studiobar är en mässa och mötesplats som riktar sig till dig på teknik- och produktionssidan inom TV, film, musik och event. 

www.filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms Läns Landsting och Botkyrka kommun © Stockholms Läns Landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun