Viking Almquist

Projektroller: Manusförfattare, Fotograf

Jag gör film varken går ihop ekonomiskt eller mentalt.

Filmtips: Harakiri, Taxi Driver, The Ladykillers, Gå och se, The Wall

Utbildningar

Kalix Folkhögskola, Film & Tv-produktion. 2014-2015

Filmvetenskap, Stockholms Universitet, 2012-2014

Filmografi

Vikingasystrar (Kommer så småning om, eller typ aldrig)

Ulv i Flådarkläder (2019)

Kräftrikets Gåta (2019)

Bojsen från Bastuträsk (2019)

Den Tyste Guden (2018)

Bröllopskoprofagen (2018)

Helsaga (2017)

Ladies on the Road (2017)

Fiore di Ferro (2016)

En Fest på Kalix Folkhögskola (2014)

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun