Tord Danielsson

Projektroller: Regissör
  • Postort: Stockholm
  • Produktionsbolag/företag: Frilans

Jobbar med film- och tv.

Utbildningar

KY TV-produktion, Medieinstitutet AB, 2009, Stockholm

Ung Film Framåt, Film i Sörmland, 2005, Nyköping

Filmografi

Fugees, Fiktion, 2012, Regi

1:17, Animation, 2012, Manus

Den Sista Dokusåpan, 2011-2012, Producent

Möjligheter, Fiktion, 2011, Manus & Regi

Ragnarök, Fiktion, 2010, Manus & Regi

Ödeland, Fiktion, 2009, Manus & Regi

Onda Drömmar, Fiktion, 2008, Regi

Madrömslådan, Fiktion, 2008, Manus & Regi

Oväntat besök, Fiktion, 2007, Inspelningsledare

Det gåtulla folket, Fiktion, 2006, Manus & Regi

Lustfällan, Fiktion, 2005, Manus & Regi

Kära Vänner, Fiktion, 2005, Inspelningsledare

Dagen efter, Fiktion, 2004, Manus & Regi

Leka Doktor, Fiktion, 2004, Manus & Regi

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun