Tobias Norlén

Projektroller: Ljud, Postprod./ljud
  • Postort: Järfälla

Ljudvetare och musikant med semiprofessionell erfarenhet och goda förkunskaper bl.a. från Luleå tekniska universitet. Jag ställer gärna upp med ljudupptagning on-location om produktionen verkar intressant och givande. Jag utför även ljudläggning och mix.

Filmtips: Terminator 2, Seven, Back To the Future, Groundhog day Sweeny todd

Utbildningar

Arena MMT- Ljudteknik, Luleå tekniska universitet, 2008, Luleå

Filmografi

Det är alltid soligt i Bromma, 2012, A-ljud

The scent (doften), 2012, A-ljud

Love Hurts, 2011, A-ljud

Ord mot ord, 2011, A-ljud

Orion, TS Produktion, 2011-2012, Ljudläggning, ljudmix (tramp: Katarina Nilsson)

Bon voyage farfar, 2011, A-ljud, ljudläggning, ljudmix

Svartmunkarnas krönika, 2011, Ljudtekniker, chaufför

Sunset in Nevada, 2011, Ljudtekniker

Kaffetjejen, Drama, 2011, Ljudtekniker

Bromance, Drama, 2011, Ljudtekniker

Sofie, Drama, 2009, Ljudtekniker

Flame beings, Skräck, 2008, Ljudtekniker/Prod. ass

Limbo, 2008, Komedi, Ljudtekniker/ljudläggare/mixare

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun