Simon Fridh

Projektroller: Regissör, Manusförfattare, Klippare
  • Postort: Hägersten
  • Telefon: 0733202734

28år, Stockholmsbaserad regissör, manusförfattare och klippare.

Utbildningar

Praktisk Film/Filmproduktion, Stockholms Filmskola, 2010-2012, Stockholm

Filmvetenskap, Stockholms Universitet, 2008-2009, Stockholm

Ljud och Rörlig bild, Södertörns Högskola, 2007, Stockholm

Filmografi

Anna (kortfilm, 17min) 2012, Klippning, produktionsassistent

En Svensk Hjälte (kortfilm, 14min) 2012, B-foto

”Untitled” (konstfilm, 3min) 2011, Regi, foto, klippning

Vård (kortfilm, 12min) 2011, Regi, manus

Cockpit (långfilm) 2012, Klippassistent

Gläntan (novellfilm) 2011, Scenografassistent

Pussel (kortfilm, 8min) 2011, FAD, klippning

Att göra en film (kortfilm, 10min) 2010,Regi, manus, klipp

Jag saknar dig (långfilm) 2011, Klippassistent

Himlen Oskyldigt blå (långfilm) 2010, Klippassistent

Saker jag sett (kortfilm, 14min) 2009, Elektriker, scripta

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun