Sebastian Lagerkvist

Projektroller: Producent/prod.ledare, Regissör, Manusförfattare
  • Postort: Farsta
  • Telefon: 073-026 10 27
  • Produktionsbolag/företag: Sebastian Lagerkvist

Jag heter Sebastian. Gillar genrefilm och brinner för representation.

Filmtips: Breaking the waves, Into the Wild, Upp till kamp, Searching for Sugarman

Utbildningar

Den norska filmskolan, 2015-2018

Katrinebergs filmutbildning, Halland, 2009-2011

Filmografi

BOY GETS EATEN, 2018, novellfilm, regissör

GOLA INTE, 2015, novellfilm, manus, producent & regissör

SYSTER, 2015, kortfilm, manus, producent & regissör

KOLLISION, 2014, kortfilm, manus, producent & regissör

JAG HAR DIN RYGG, 2014, kortfilm, producent & regissör

KUBEN, 2013, kortfilm, manus, producent &regissör

WILLIAM, 2012, kortfilm, regissör & manusförfattare

ANGRY ASIAN GUY, 2012, kortfilm, regissör

SCENARION, kortfilm, 2011, regissör, producent & manusförfattare

SNOOZE 2: THE PILL, kortfilm, 2011, regissör & manusförfattare

FÖRTROENDEN, kortfilm, 2011, regissör, manus, foto & producent

POETISK KÄRLEK, kortfilm, 2011, regissör & manusförfattare

TROTS ALLT, kortfilm, 2011, regissör & manusförfattare

DEN FEMTE, långfilm, 2010/11, regissör, producent & manusförfattare

PAY THE FERRYMAN, kortfilm 2010, producent & inspelningsledare

GRINDHOUSE: INCARCERATION BY BLOOD, kortfilm, 2010, producent & inspelningsledare

RAPTURE, kortfilm, 2010, regi, producent & manus

TJEJTRÄT, kortfilm, 2010, regissör & producent

MAMMAS NYA KARL, kortfilm, 2010, regissör & producent

DEN SISTE 80-TALISTEN, kortfilm, 2010, regissör, manus & producent

HALVA INNE, kortfilm, 2010, regissör & producent

SNOOZE, kortfilm, 2010, regissör & manus

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun