Samori Tovatt

Projektroller: Producent/prod.ledare, Regissör, Manusförfattare, Klippare
  • Postort: Stockholm
  • Telefon: 0763141041

Regissör och klippare verksam i Stockholm.

Filmtips: Ivans barndom, Svält, En kvinna under påverkan, Touki Bouki

Utbildningar

Filosofi; 2016 - 2019

Alma lövs manuslinje; 2014 - 2015

Molkoms folkhögskolas filmlinje; 2012- 2014

Filmografi

"Waithood"; 2019 - regissör

"Film 2016 - 2017"; 2018 - regissör

"Farliga marker att vandra i"; 2018 - regissör

"Ouppklarat"; 2016 - regissör

"Bland-Bröder"; 2014 - regissör

"Min vän Luna"; 2013 - regissör

"Floating borders"; 2013 - regissör

"Vattentornet"; 2013 - regissör

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun