Rushema Vinberg

Projektroller: Producent/prod.ledare, Regissör, Animatör, Manusförfattare, Fotograf, Inspeln.ledare/scripta, El/passare, Klippare

Mig: Att kreativt lösa stora problem, projekt, frågor, idéer genom att skapa avgränsningar som tvingar mig att genomföra vad det nu är jag ska genomföra, för att sedan se tillbaka på de misstag som gjorts och växa genom dessa.
Film: Ett medium för filosofi satt i praktik. Att dissekera fenomenet människa med hjälp av det mänskligaste av medel; Kameran.

Filmtips: The assassination of jesse james by the coward robert ford

Utbildningar

Kandidat i filosofi och konstvetenskap. Södertörns Högskola, 2012, Stockholm

Filmografi

"Samtidigt, bakom solen", Drama, 2013, Manus/Regi

"Blå", Drama, 2012, Manus/Regi

"Snälla ljug", Drama, 2012, Manus/Regi

"D", Drama, 2011, Manus/Regi

"Under the Pantyline", Drama, 2009, Manus/Regi

"A Latte to Die For", Drama, 2009, Manus/Regi

"Fuck You, Beautiful" Drama, 2008, Manus/Regi

"Winston", Drama, 2007, A-foto

"Arashi", Drama, 2008, A-foto

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun