Rikard Berg

Projektroller: Producent/prod.ledare, Manusförfattare
  • Postort: Stockholm

Producent och manusförfattare

Filmtips: The squid and the whale, Groundhog day, Naked, hämnden (Bier), det vita bandet

Utbildningar

Stockholms Filmskola, 2004

New York Film Academy, 2006

Filmografi

STRANGERS, 2011, Prod.ledare, casting

EN FÖRGIFTAD MAN, Olle Ljungström musikvideo, 2009, Producent

SKYMNING, Skräck, 2004, Producent, manus & klippning

GRÄNSLAND, Thriller, 2004, Producent, manus, ljus

EN KVÄLL, 2004, A-Ljud

GUMMIBAND, Action 2002, Producent

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun