Rebecka Kristensson

Projektroller: Producent/prod.ledare

Rebecka Kristensson är en svensk producent, baserad i Los Angeles, med en examen från New York Film Academy som producent för film och television. Under hennes utbildning blev Rebecka en del av LANY Entertainment, som skapade den Emmy-vinnande webbepisoden "The Bay: The Series", samtidigt som hon producerade ett antal kortfilmer som "No Sound Of Birds", "The River", "BLOB" och BoxCutter" - som senare valdes ut att visas på Cannes Film Festival.

Rebecka arbetar för Warner Bros. Studios i Los Angeles med TV-showerna "The Big Bang Theory" och "MOM", parallellt som hon är en utav grundarna av Wildside Films AB där hon strävar mot att skapa nytt originellt filmmaterial.

Utbildningar

Bachelor of Fine Arts in Producing for Film & Television

New York Film Academy, Los Angeles

Filmografi

"NOISE", Fiktion, (2018) - Producent

"The Big Bang Theory" Season 10, TV-Serie (2007) - Asst. to DP

"MOM" Season 4, TV-Serie (2013) - Asst. to DP/Co-Producer

"BLOB", Fiktion, (2016) - Producent

"The River", Fiktion (2016) - Producent

"POST MORTEM", Fiktion (2016) - 1st AD

"No Sound of Birds", Fiktion (2015) - Producent

"NASA", PSA (2015) - Co-Producent

"Boxcutter", Fiktion (2015) - Associate Producer

"MIA", Fiktion (2014) - Regissör & Producent

"I AM WOMAN" Live Show (2012) - Regissör & Producent

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun