Rasmus Lodenius

Projektroller: Producent/prod.ledare, Regissör, Manusförfattare, Fotograf, Klippare, Postprod./bild

Drömmen för mig är att skapa filmer som håller upp en spegel mot verkligheten, som får oss att känna, tänka och reflektera över våra liv och vår omvärld. En tanke om att gå från ett hjärta till ett annat.

Filmvännerna på YouTube: www.youtube.com/c/filmvannerna

Utbildningar

Filmlinjen, Molkoms Folkhögskola, 2010-2012

Filmvetenskap 60 hp, Stockholms Universitet, 2010

Kreativt Skrivande A och B 60 hp, Södertörns Högskola, 2009

Filmografi

"MISSTOLKNING" (fiktion, 2016), regissör, manusförfattare, klippare

"ALBIN THE PLATESPOTTER" (YouTube-serie, 2015-), upphovsman, regissör, klippare

"LIGGA SKED" (fiktion, 2013), regissör, manusförfattare, producent

"VÄLKOMMEN IN" (fiktion, 2013), regissör, manusförfattare, klippare

"ETT KILO BOMULL" (fiktion, 2012), regissör, producent, manusförfattare, klippare (15 min)

"ETT ÅR SENARE" (fiktion, 2012), regissör, producent, manusförfattare, klippare (7 min)

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun