Petter Alke

Projektroller: Regissör, Fotograf, Klippare
  • Postort: Tensta
  • Telefon: 0730347330
  • Produktionsbolag/företag: Goldglimmer films

Jag gillar det dokumentära berättandet och frilansar som regissör/fotograf/research

Utbildningar

Kvalificerad Researcher(KY), Medborgarskolan, 2010, Stockholm

Cinematography, Beijing Film Academy, 2003, Beijing.

Filmografi

Alla Torskar, dokumentär, 2009, foto/research

Viva Silva, dokumentär, 2008 redigering

Hemvändarna, dokumentär 2008 regissör

Färjan, dokumentär, 2007 regissör

Alejandro Aviléz dokumentär, 2006 foto/edit

Om Sara, kortfilm, 2005, Regi/foto

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun