Patrik Granroth

Projektroller: Regissör, Manusförfattare, Inspeln.ledare/scripta
  • Postort: Märsta
  • Telefon: 0738772953

Född och uppvuxen i Finland. Studerat filmregi i London. Jobbat i Finland, Sverige och England. Har regisserat kortfilmer, och musikvideor.

Filmtips: Dog Day Afternoon, The Shining, Rain man, Duel

Utbildningar

New York Film Academy, regilinje, 2004-2005.

Filmografi

Torka aldrig tårar utan handskar, 2012 SVT Drama, Platschef

SVT, 2011, researcher

Tack för Senast, drama, 2011, koordinator

Girl with the Dragon Tattoo, 2011, Stills assistent

Gynekologen i Askim2, 2010, koordinator

Östra Station, drama, 2010, Prod.ass

Svinalängorna, drama, 2010, SAD

Linn over you, musikvideo, 2009, regi/manus/producent

Det glömda förnuftet, drama, 2008, regi/manus/producent

Scener ur en separation, 2005, elass

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun