Ozcar Burfitt

Projektroller: Regissör, Manusförfattare, Klippare
  • Postort: Nacka
  • Telefon: 0707335185
  • Produktionsbolag/företag: Slunk Films

Jag är en mycket filmintresserad person som försöker göra kortfilm så ofta det går.

Filmtips: The Devil's Rejects, The Texas Chain Saw Massacre (1974), Hostel, Predator (1987)

Utbildningar

Prague Film School, 2014 - 2015

Stockholms Filmskola, 2010 - 2011

Wendela Hebbegymnasiet, 2006 - 2009

Filmografi

Death Got Mad (2016) - Klippning & Regi

Case Brief (2015) - Manus & Regi

Padre (2015) - Manus & Regi

Playback (2015) - Manus & Regi

The Slunk (2014) - Manus & Regi

Sista Besöket (2014) - Manus & Regi

Konkret (2013) - Manus & Regi

Warren and the Files (2013), Fiktion - Manus & Regi

Kojan (2012), Dokumentär - Foto

Biciklo (2012, Tre Vänner) - C-foto

Innan Utlandsresan (2012) - Manus, Regi

Dörrar Inpå Nya Vägar (2012) - Manus, Regi

Sweden Truck Movies (2011), Informationsfilm - Klippare

I Slutändan (2011) - Manus, Regi

Lorny, Fiktion (2011) - Manus, Regi

15 mille, Fiktion (2011) - Manus, Regi

Pussel, kortfilm (2011) - Ljudass

Nästa Offer, (2011) - Regi, klippning

The Phone call, (2011) - Regi, klippning

Åkern, Fiktion (2011) - Regi, klippning

Slutet, Fiktion (2011) - Regi och klippning

The Occurrence, Fiktion (2011) - Regi, foto och klippning

Nonsens... eller? (2011), Fiktion - Manus, klippning, foto och regi

He Will Be Killed, (2011), Fiktion - Regi och klippning

Global Corp (2011), Fiktion - Regi och klippning

Fordonet, (2011), Fiktion - Regi och Klippning

Brådska, (2010), Fiktion - Manus, klippning, foto och regi

Re-dream, (2010) Fiktion, Co-regi, klippning

Utanför Jan Olssons Skivbutik, (2010), Fiktion - Manus, klippning, foto och regi

The Past, (2010), Fiktion - Regi och klippning

Innan Du Vet Vem Det Var, (2010), Fiktion - Manus, klippning, foto och regi

Jan Olssons Skivbutik, (2010), Fiktion - Manus, klippning, foto och regi

One Broken Glass, (2010), Fiktion - Manus, klippning, foto och regi

Ego, (2009), Fiktion - Manus, klippning, foto och regi

Sju Dagar (2009), Fiktion - Co-regi, manus och klippning

Beskedet, (2009), Fiktion, Co-regi, manus och klippning

Kaffe Reklam, (2009), Reklam, Manus, regi, klippning

Ett Snopet Gästabud, (2008), Fiktion - Manus, klippning, foto och regi

Journalisten, Skivsamlaren och Vaktmästaren, (2008), Fiktion - Manus, klippning, foto och regi

Besattheten, (2007), Fiktion - Manus, klippning, foto och regi

Bilförsäljaren, (2007), Fiktion - Manus, foto och regi

Maten och tårtan, (2006), Fiktion - Manus, foto och regi

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun