Oscar Bergman

Projektroller: Regissör, Manusförfattare
  • Postort: STHLM
  • Telefon: 073-545 27 98
  • Produktionsbolag/företag: Palette Film AB

Jag är en regissör, manusförfattare och frilansande SAD från Stockholm som tillsammans med några andra driver Produktionsbolaget Palette Film AB.

Utbildningar

Filmproduktion, Folkuniversitet, 2011, Stockholm

Filmproduktion 1 & 2, Stockholms Filmskola, 2013, Stockholm

Filmografi

2009 - ”En dag” (Kortfilm, Regi)

2010 - ”Ut i det vilda” (Kort Dokumentär, Regi/Klipp)

2010 - ”Daniel & Luffaren” (Kortfilm, Manus/Regi/Klipp)

2011 - ”Den Perfekta Flickvännen” (Kortfilm, Manus/Regi)

2011 - ”Män som älskar kvinnor” (Kortfilm, Manus/Regi)

2012 - ”Lek med mig” (Kortfilm, Manus)

2012 - ”Ett samtal över sju blommor” (Kortfilm, Manus/Regi)

2014 - "Egoisten" (Kortfilm, Regi)

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun