Niklas Aldén

Projektroller: Ljud, Postprod./ljud
  • Postort: Stockholm
  • Telefon: 0707644207
  • Produktionsbolag/företag: Aldén Audio

Ring eller maila för aktuellt CV. Har inte tid att uppdatera här.

Jobbar främst med reklam, inga gratisjobb.

---
Mvh Niklas Aldén
Aldén Audio & Produktion
070-7644207
www.aldenaudio.se

Utbildningar

SAE (School of Audio Engineering), Audio Engineering Program, avslutat år 2010, slutbetyg: 95%

Filmografi

Axe (fiktion, 2009, ljudtekniker, ljudläggare & kompositör)

Dörrarna Stängs (fiktion, 2010, ljudtekniker, ljudläggare & kompositör)

Skuggningen (fiktion, 2010, ljudtekniker, ljudläggare & kompositör)

The Light (fiktion, 2010, ljudtekniker & ljudläggare)

Killarna I Logen (serie, 2010, ljudtekniker)

Norrlandsguld (reklam, 2010, ljudtekniker)

Nekromania (fiktion, 2010, ljudtekniker, ljudläggare & kompositör)

En dag med Posten og Bring (företagsfilm, 2011, ljudtekniker & ljudmix)

Börspanelen (företagsfilm, 2011, originalmusik)

Kaffetjejen (kortfilm, 2011, ljudtekniker, ljudläggning)

Orion (långfilm, 2011, ljudläggning & ljudmix)

Can't Buy Me Love (kortfilm, 2011, ljudtekniker, ljudläggning och originalmusik)

Shapeshifter (animation, 2011, ljudläggning & originalmusik)

Verious - Motorcade (musikvideo, 2011, ljudläggning, regi & produktion)

En Splittrad Själ (kortfilm, 2011, musik)

Barnvakten (kortfilm, 2011, ljudtekniker & musik)

Inertia (kortfilm, 2011, ljudtekniker & ljudläggning)

Reya (långfilm, 2011, ljudtekniker)

Varma Mackor (kortfilm, 2011, ljudtekniker)

Sommarängen (kortfilm, 2011, ljudtekniker, ljudläggning & mix)

LIV (kortfilm, 2011, ljudtekniker, ljudläggning, mix & musik)

Mitt Stora Syrianska Bröllop (reality, 2011, ljudtekniker)

Partaj (TV-serie, 2011, ljudtekniker)

Högklackat (TV-serie, 2011, ljudtekniker)

Copycat Singers (TV-serie, 2011, ljudtekniker)

Guldbaggegalan (sketcher, 2011-2012, ljudtekniker)

Ansökningsfilm DI/STDH 1 (kortfilm, 2012, ljudtekniker, ljudläggning, mix & musik)

Ansökningsfilm DI/STDH 2 (kortfilm, 2012, ljudtekniker)

Ansökningsfilm DI/STDH 3 (kortfilm, 2012, kompositör)

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun