Nicolas Mana

Projektroller: Animatör, Fotograf, Ljud, El/passare, Klippare, Postprod./bild, Postprod./ljud
  • Postort: Hägersten

Jag är en filmintresserad kille som bor i Stockholm. Jag har varit med och skapat kortfilmer, animation och dokumentärfilm, dock på amatörnivå. Jag är öppen och tycker om att arbeta i team. Vill lära mig av andra och utvecklas som filmskapare och arbetar gärna med regi, fotografi och ljud.

Utbildningar

Bildkursen, Långbro Folkhögskola, 2007, Fruängen Stockholm

360, Fanzingo/filmbasen, Alby Stockholm

Filmografi

NER, fiktion år 2007 Eftersom vi alla ville utvecklas och prova på alla steg i en filmproduktion, hade vi inga bestämda roller utan samarbetade med både scenografi, ljud, ljus, filmning och klippning. Även manusidén hjälptes vi åt att utveckla tillsammans. Min viktigaste roll var dock som kameraman och redigerare, eftersom det var där jag kunde tillföra mest.

http://www.youtube.com/watch?v=RSfa4WzK924

Black Hole Ball Warriors, animation år 2006. Tillsammans med min klass gjorde vi denna animation i lera. Vi lärde oss att arbeta med Imotion och fick prova på att arbeta med olika material för att kunna skapa animationer. Jag klippte sedan ihop den och lade ljud.

http://www.youtube.com/watch?v=83OJUbrLh8Q

With Love From Argentina, Dokumentär år 2007. Som slutprojekt i skolan gjorde jag tillsammans med två klasskamrater en dokumentärfilm om gatumusikanter runt om i Europa. Vi tågluffade under 3 veckor och besökte några olika länder och lyckades samla ihop en hel del bra material. Med detta gjorde vi sedan en kortare dokumäntarfilm. Min roll i detta projekt var som filmare och stillbildsfotograf och jag har senare klippt om filmen eftersom den tidigare versionen inte var helt genomarbetad.

(kommer snart att finnas på youtube)

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun