Nanna Marjo Huolman

Projektroller: Regissör, Manusförfattare

Låginkomsttagare inom filmskapande

Filmtips: Bennys Video

Utbildningar

Filmhögskolan, Biskops Arnö m fl

Filmografi

Hårt arbete, dokumentär, 2018, manusförfattare, regissör

Leka färdigt, fiktion, 2015, regissör

En dag på fabriken, 2014, dok/fiktion, regissör

ABC, fiktion, 2013, regissör, manusförfattare

Gynekologen i Askim, 2011, fiktion, regissör

183 dagar, 2008, fiktion, regissör

Kid Svensk, 2007, fiktion, regissör

Flamingo, 2003, fiktion, manusförfattare, regissör

Bitch & Butch, 2002 dokumentär, medregissör

Parkeringsplatsen, 2001, dokumentär, regissör

Minna, 17 år, 1997, dokumentär, medregissör

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun