Michel Jonasson

Projektroller: Regissör, Manusförfattare, Fotograf, Klippare
  • Postort: Hägersten

Klipper just nu en trailer på piloten "Ödeland".

Utbildningar

Filmvetenskap, Växjö Universitet, 2006

Tv-Produktion, Medieinstitutet, 2007-09, Stockholm

Filmografi

Ödeland, fiktion, 2009, trailerklippning

De Vandrande Döda (Ödeland), fiktion, 2008-, manus och regi.

Sista Måltiden, fiktion, 2008, manus och regi.

Doft Av Mord, fiktion, 2008, fotograf.

Silja Love, dokumentär, 2007-08, redigerare.

Staple Backe, dokumentär, 2003, fotograf och redigerare.

"Asta-Vera, mom from hell", fiktion, 1998, manus/regi/foto.

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun