Max Kurtson

Projektroller: Fotograf, El/passare, Klippare
  • Postort: Johanneshov
  • Telefon: 070 716 80 06

Filmfotograf och elektriker.
Bra stresståligt humör och samarbetsförmåga.

Filmtips: No Country for Old Men, Pans labyrint, Amelie från Montmartre, Fear and Loathing in Las Vegas, Princess Mononoke, prinsessan och krigaren, Workingmans Death, The Fountain

Utbildningar

Kulturamas Filmproduktionslinje 2009

Manusskrivarkurs Fridhems folkhögskola 2007

Ölands Dokumentärfilmsskola 2007

Tibble Gymnasium Videoteknik 2003

Filmografi

En gång om året, fiktion, 2009, Teknisk assistent

Trollungen, fiktion, 2009, B-foto

Svarttaxi, fiktion, 2009, B-foto

Att bygga en galge, fiktion, 2009, Foto

Brister i Kommunikationen, fiktion, 2009, Regi och foto.

Döden och jag, fiktion, 2009, elektriker och b-foto

Att göra ett barn, fiktion, 2009 , elektriker

Den svenska mentaliteten, 2009, fiktion, manus, regi, foto, redigering

Mötesplatsen, 2008, dokumentär, foto, redigering

Ronny, dokumentär, 2008, foto, regi, ljud, redigering.

Minnen av de vi var, 2008, fiktion, elektriker

Skymning, 2007, fiktion, foto, elektriker & redigering

Life, 2007, fiktion, regi, foto, ljud, redigering, skådespelare.

Sofie, 2006, dokumentär, foto, ljud, redigering

Kända Röster, 2006, dokumentär, foto, ljud, redigering

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun