Mattias Silva FSF

Projektroller: Fotograf, Klippare, Postprod./bild
  • Postort: Bagarmossen
  • Telefon: 0735020412
  • Produktionsbolag/företag: Mattias Silva Film

Hejsan.

Erfaren filmfotograf, klippare, colorist och regissör. Utbildad på Dramatiska Institutet (stdh), Bosatt och verksam i Stockholm. Jag brinner för det visuella språket och berättande som griper och berör.

Med vänlig hälsning
/Mattias Silva fsf

Filmtips: Inception, Spirited Away, Citizen Kane, The Shining med mer., The Karate Kid

Utbildningar

Filmfoto 180p Dramatiska Institutet, lärare Gunnar Kjällström och Robert Nordström, 2010, Stockholm

Filmografi

Keep Out, kortfilm 2018, A-foto och Regi

Gryning / Break of dag, långfilm 2018, A-foto

The Hangman, kortfilm 2017, A-foto och regi

UFO/Bralien, kortfilm 2013-2014, A-foto och regi

Studentfesten, långfilm 2013, A-foto

Melodi, kortfilm 2011, A-foto

Betongbarnet, kortfilm 2010, A-foto och regi

Frankie a life in swing, dokumentär 2010. A-foto

Mormors Öga, kortfilm 2009, A-foto

Tröst, kortfilm 2009, A-foto

De Fyra Sista, långfilm 2009, A-foto

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun