Mats Adler

Projektroller: Producent/prod.ledare, Regissör, Manusförfattare

Hjärta och smärta, smärta och hjärta.

Utbildningar

Stockholms Filmskola, Filmproduktion 2, 2012-13

Filmografi

Duschen, fiktion, 2015, produktionsledare/platschef

Kalasa, fiktion, 2015, manus/regi

Seat 26D, dokumentär, 2014, praktikant

Tommy, fiktion, 2014, praktikant

Skuld, fiktion, 2013, b-foto/klippare

Slut dig till mörkret, fiktion, 2012, manus/regi

Indianer & Cowboys, fiktion, 2009, foto/klipp/manus/regi

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun