Mathilde Dedye

Projektroller: Producent/prod.ledare, Regissör

Mathilde Dedye är filmproducent och har bland annat producerat Parning (2019) (Lina Mannheimer), Ceremonin (Lina Mannheimer), Återträffen (Anna Odell), Puss (Johan Kling), Labyrinth Within (Pontus Lidberg) och The Rain (Pontus Lidberg).

Utbildningar

Handelshögskolan i Stockholm, 1996, Stockholm

Filmografi

And Then We Danced, 2019

Parning 2019

Ceremonin 2015, dokumentär

Återträffen 2013, fiktion

PUSS 2010, fiktion

Labyrinth WIthin 2010, dansfilm, novellfilm

The Rain 2007, dansfilm, novellfilm

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun