Maria Östling

Projektroller: Producent/prod.ledare, Regissör, Manusförfattare, Fotograf, Inspeln.ledare/scripta, Klippare, Postprod./bild
  • Postort: Stockholm

Studerar på Stockholms Filmskola (Klar 2020).

Har jobbat inom TV-branchen i flera år och söker mig nu mer mot fiktion sidan.

Filmtips: Die Welle

Utbildningar

- Filmskådespelarteknik, Calle Flygare Teaterskola, 2010, Stockholm.

- TV-produktionsspecialist, Medieinstitutet, 2010-2012, Stockholm

- Praktisk filmutbildning, Stockholms Filmskola, 2018-2020, Stockholm

Filmografi

- Flator, dokumentär reality, 2014, upphovskvinna, casting och klippassistent. Sändes på SVT.

- Biggest loser, Reality, 2015, Produktionsassistent. Sändes på TV7

- Humorgalan, TV-gala, 2015, Produktionsledare för UNICEF. Sändes på TV4

- Biggest Loser, Reality, 2016, Deltagaransvarig. Sändes på TV7.

- Världens viktigaste kväll, TV-gala, 2016, Produktionsledare för UNICEF. Sändes på TV4

- Ögonkast, Fiktion, 2018, Regissör och manusförfattare.

- Verus, Fiktion, 2019, Regissör.

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun