Madde Edlund

Projektroller: Producent/prod.ledare, Regissör, Fotograf, Ljud, Inspeln.ledare/scripta, Klippare, Postprod./bild

Filmarbetare & medietekniker bosatt i Stockholm.

Utbildningar

European Film College, 2014, Ebeltoft, Danmark

Post Colonial Perspectives in Audio Visual media, Stockholms universitet, 2013

Moving Image and Gender, Stockholms universitet, 2013

Filmografi

Smågodis, katter och lite våld, fiktion, 2017, skripta

Shapeshifters, dokumentär, 2017, produktionsledare

Ouaga Girls, dokumentär, 2017, klippassistent

Älskade Unge, fiktion 2016, DIT/C-foto

Skörheten, dokumentär, 2015, produktionsassistent

Kingdom, fiktion, 2014, ljuddesigner

Kapish, fiktion, 2014, manus/regi

Abney Railway, dokumentär, 2013, regi

Highway, fiktion,2013, manus/fotograf/klippare/ljuddesigner

Sommarstället, fiktion, 2012, post-produktionsassistent

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun