Mårten Lindsjö

Projektroller: Regissör

Regissör i Sydney. Jobbar inom reklam och gör fiktion vid sidan av.
Representerad av Keft (Norden)
Representerad av Chimney (resten av världen)

Utbildningar

Filmografi

Absolut Vodka, reklamfilm, 2017, regissör

M1, reklamfilm, 2017, regissör

Absolut Vodka CLOM, reklamfilm, 2017, regissör

Euro Accident, reklamfilm, 2017, regissör

Electrolux, reklamfilm, 2017, regissör

Swedish Match, reklamfilm, 2017, regissör

Netflix - The Crown, reklamfilm, 2016, regissör

Netflix - Midnight Diner, reklamfilm, 2016, regissör

UNHCR, reklamfilm, 2016, regissör

Vassa Eggen, reklamfilm, 2016, regissör

Manpower, reklamfilm, 2016, regissör

Zerazza, reklamfilm, 2016, regissör

Oneplus, dokumentär, 2016, regissör

Svenska Spel - 2016, reklamfilm, 2016, regissör

Flygresor - 2016, reklamfilm, 2016, regissör

M22 - Good to be Loved, musikvideo, 2016, regissör

Get - Moving stills, reklamfilm, 2015, regissör

Lilla Sällskapet - punkideal, musikvideo, 2015, regissör

Musations - reklamfilm, 2015, regissör

S:t Per - reklamfilm, 2015, regissör

Get - reklamfilm/digitalt, 2015, regissör

Flygresor - Cuteness overload, reklamfilm, 2015, regissör

Swedbank, reklamfilm, 2014, regissör

Galavant - world of dreams, musikvideo, 2014, regissör

Ikea - Supperclub, reklamfilm, 2014, regissör

Opel - Världens barn, reklamfilm, 2014, regissör

Angry birds - Revenge of the birds, reklamfilm, 2014, regissör

Viasat - Bättre på viasat, reklamfilm, 2014, regissör

OLW kockarnas chipskamp, dokumentär/reklamfilm, 2014, regissör

Mitt hjärta, kortfilm, fiktion, 2014, regissör

Itrim, reklamfilm, 2013, regissör

Tele2, reklamfilm, 2013, regissör

ST1, reklamfilm, 2013, regissör

Penglot, reklamfilm, 2013, regissör

Showtime Networks, reklamfilm, 2013, regissör

Enkla Elbolaget, reklamfilm, 2013, regissör

Seven days in dada land, dokumentär, 2013, redigering

S:t persgallerian, reklamfilm, 2013, regissör.

PPM, reklamfilm, 2013, regissör.

Birka Cruises, reklamfilm, 2012, regissör

Motorsågar, kortfilm, fiktion, 2012, regissör.

Clarks + Velour, moodfilm, 2012, regissör.

Sanoma News, reklamfilm, 2012, regissör.

ICA - Fruktflöjten, instruktionsfilm, 2012, regissör

Om vingarna bär, musikvideo, 2012, regissör.

Keep doing it, musikvideo, 2012, regissör.

Kallocain, långfilmstrailer, 2012, klippare.

Kärkimedia-korven, reklamfilm, 2011, regissör.

Länsstyrelsen, Reklamfilm, 2011, regissör

Mikrofonkåt - Petter, dokumentär, 2011, Regissör

Velour S/S -11, moodfilm, 2011, regissör.

Electrolux - Ivac, reklamfilm, 2011, regissör

Länsstyrelsen ICSB2011, reklamfilm, 2011, regissör

Velour A/W -10, moodfilm, 2010, regissör.

Martin Stenmarck, reklamfilm, 2010, fotograf, klippare

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun