Lovisa Reeder

Projektroller: Producent/prod.ledare, Regissör, Manusförfattare, Inspeln.ledare/scripta
  • Postort: Stockholm
  • Produktionsbolag/företag: Lovisa Reeder

Hej!

Utbildningar

Kandidatutbildning, École internationale de création audiovisuelle et de réalisation, 2015, Paris.

Fristående kurs, Stockholms Dramatiska Högskola, 2012, Stockholm.

Filmproduktion I, Stockholms Filmskola, 2012, Stockholm.

Kommunikation och media, Röda Korsets Folkhögskola, 2011, Stockholm.

Filmografi

Maia & Mikal, kortfilm, 2015 (Manus & Regi)

Serena, kortfilm, 2015 (FAD)

The wall, kortfilm, 2015 (FAD)

Ten minutes everyday, kortfilm, 2015 (Scripta)

Février, kortfilm, 2014 (Manus & Regi)

Elle, kortfilm, 2014 (Producent)

Inspiration, kortfilm, 2014 (Scripta)

28, dansfilm, 2013 (Regi)

JKF-188, kortfilm, 2012 (Foto)

Sparks, kort dokumentär, 2011 (Regi, Foto, Redigering)

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun