Lova Lilliemarck

Projektroller: Producent/prod.ledare
  • Postort: Stockholm

Lova Lilliemarck

Utbildningar

Kandidatprogram i Filmproduktion, Stockholms Dramatiska Högskola, 2015 – 2018, Stockholm

Projektledarutbildning inom kulturproduktion, Stockholms Universitet, 2014, Stockholm

Kulturvetarprogrammet, Stockholms Universitet, 2012-2013, Stockholm

Filmvetenskap, Stockholms Universitet, 2010-2011, Stockholm

Genusvetenskap, Uppsala Universitet, 2009, Uppsala

Filmografi

Banana Pancake Trail, 2018, Producent, Stockholms Dramatiska Högskola

De andra barnen, 2018, Producent, Stockholms Dramatiska Högskola

FREAK, 2017, Producent, Stockholms Dramatiska Högskola

Fiskis Fantomer, 2016, Producent, Stockholms Dramatiska Högskola

En levande själ, 2014, Koordinator, SAD, stillbild, B-Reel

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun