Linus Andersson

Projektroller: Producent/prod.ledare
  • Postort: Stockholm
  • Produktionsbolag/företag: Lampray

Jag driver produktionsbolaget Lampray och har exempelvis producerat kortfilmen REEL (regi Jens Choong) och kioskvältaren Kung Fury (regi David Sandberg).

Utbildningar

Filmestetiska programmet, Midgårsskolan, 2008, Umeå

Filmografi

Draken, fiktion, 2009, Producent

Om Hundra År, fiktion, 2010, Regissör

Lyssna, fiktion, 2011, Fotograf

Everyday Thoughts, dokumentär, 2011, Producent

Ägget, fiktion, 2012, Producent

REEL, fiktion, 2013, producent

Kung Fury, fiktion, 2015, producent

Stranded, fiktion, 2017, producent

Skolsyrran, fiktion, 2018, producent

Proletären, fiktion, 2018, producent

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun