Lars Persson

Projektroller: Manusförfattare, Klippare

Gått kalix 2008-2010.

Filmtips: The Big Lebowski, La stanza del figlio, The Godfather

Utbildningar

Kalixfolkhögskola 2008-2010

Filmografi

"Leka krig" dokumentär 2009 interljuv, foto, klipp

"City on the move" 2009 repotage, foto

"Manligvänskap del 1,2,3" fiction 2009 regi,

"Because the Night" (2009) fiktion, prodass

"Slitage" (2008) Scripta

"Legosoldaterna", (2008) fiktion, manus, regi

"Sessionen"(2007) manus, klipp, regi

"Vägen hem" fiktion (2006) regi och manus

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun